Bestellen

Decorum laatste tweets

 

Bestellen

Eerst kijken in de showroom en dán leasen of huren

Natuurlijk is het prettig om eerst eens te kijken naar de verschillende mogelijkheden en soorten kantoormeubilair, voordat u een keuze maakt. U bent van harte welkom in 1 van onze showrooms in Amsterdam, Vianen of Eindhoven om een kijkje te nemen. Voor showrooms en openingstijden klik hier. Onze showroom in Amsterdam is bij ons magazijn zodat wij in de meeste gevallen ook direct uw spullen kunnen uitleveren, indien u dit wilt. Uiteraard kunnen wij ook te allen tijde een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Deze kunt u rustig mee naar huis nemen, zodat u deze op uw gemak kunt doorlezen. Wij maken graag persoonlijk kennis met u om u in uw wensen en behoeften te kunnen voorzien.

 

 

Bestelling plaatsen

Indien u een keuze heeft kunnen maken in onze webshop nemen wij, als de bestelling is afgerond, contact met u op. U krijgt van ons een bevestiging per mail of bij voorkeur telefoon. Zo kunnen wij persoonlijk met u overleggen over de uitlevering van uw bestelling. Deze kunt u vervolgens op afspraak afhalen of laten bezorgen op een door u aangegeven dag(deel). U kunt via onze website per e-mail of telefonisch uw bestelling aan ons doorgeven.
Wilt u meer informatie of heeft u vragen over uw bestelling, gebruik van het winkelmandje of producten vergelijken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 6117905 of stuur een e-mail naar info@decorum.nl. U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina.

 

Bestelling wijzigen

U heeft een bestelling geplaatst en wilt deze wijzigen. Wij adviseren u zo spoedig mogelijk telefonisch contact op te nemen via 020 – 6117905. U kunt ook een verzoek achterlaten via info@decorum.nl of via de chat, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug!

 

Bestelling annuleren

Indien u uw bestelling wilt annuleren dan adviseren wij u zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen via 020 – 6117905. U kunt ook een email sturen naar info@decorum.nl of uw annulering doorgeven via onze chat. Let op: voor een annulering van een bestelling kunnen kosten in rekening worden gebracht!

 

Bestelling afhalen

U kunt uw bestelling bij één van onze filialen afhalen. Indien u hiervoor kiest worden er natuurlijk geen transportkosten in rekening gebracht. U kunt kiezen bij welk filiaal u wilt afhalen:

 

Amsterdam
Herwijk 12
1046 BC Amsterdam
020-6117905
info@decorum.nl
Maandag t/m vrijdag 8:00 - 17:00 uur

Eindhoven
Hurksestraat 42-04
5652AL Eindhoven
040-2180550
info@decorum.nl

 

Maandag gesloten voor actuele openingstijden, klik hier

 

Vianen
Stuartweg 27
4131 NH Vianen
0347-375727
info@decorum.nl

 

Uitsluitend geopend op afspraak!

 

 

Levering van bestelling

De levertijd van onze kantoormeubelen bedraagt tussen de 24-48 uur

 

Bezorgen en monteren

Mocht u uw bestelling willen laten bezorgen op uw thuisadres of kantoor? Dat kan bij Decorum kantoormeubelen!
Uw producten worden standaard op de begane grond afgeleverd, maar kunnen in overleg ook worden geplaatst op verdieping.
Bureaus worden standaard gedemonteerd geleverd, maar kunnen in overleg met u ter plaatse gemonteerd worden! U dient deze dan zelf in elkaar te zetten. Wilt u gebruik maken van Decorum gecertificeerd montage personeel? Wij monteren de kantoormeubels tegen een meerprijs bij u op locatie. We zullen vooraf en in de offerte aangeven wat de montagekosten bedragen. Wilt u meer informatie over bezorgen en monteren? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 –6117905 of stuur een e-mail naar info@decorum.nl. U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina.