Betalen

Decorum laatste tweets

 

Betalen

Betalen

Onze betaalcondities zijn mede afhankelijk van de gemaakte afspraken en worden altijd in uw persoonlijke offerte opgenomen, evenals de condities en bijzondere voorwaarden van uw bestelling.

 

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen kan door middel van een gewone  bank/giro overboeking. De betaling dient vóór 12:00 uur op de werkdag voorafgaand aan de levering op onze bankrekening te zijn bijgeschreven. Onze rekeningnummer is : NL 81ING 0666265275

In geval van spoedzendingen kunt u vooruitbetalen door middel van een internet spoedoverboeking, waarbij wij natuurlijk eventuele bankkosten (max. €4,50) voor onze rekening nemen.

 

Contant

U kunt bij ons in de showroom altijd contant betalen. Met oog op de veiligheid van onze chauffeurs accepteren wij helaas geen contant geld bij de aflevering van uw bestelling.

 

Pinnen bij aflevering of afhalen

U kunt bij ons in de showroom altijd pinnen. Indien uw bestelling naar u wordt gebracht kunt u bij een van onze chauffeurs betalen met pin. Let wel, als het een aankoop betreft die hoger is dan uw pinlimiet, kunt u deze eenmalig verhogen bij uw bank.

 

Op factuur betalen

Geregistreerde bedrijven kunnen bij Decorum op factuur betalen. Hiervoor moet u aanvullend op de ordergegevens het nummer noteren waarmee u bent ingeschreven in het handelsregister van de Kamers van Koophandel. Aan de hand hiervan vragen wij een kredietrapport op. Op basis van deze gegevens geeft onze financiële afdeling wel of geen akkoord voor een betaling op factuur.

 

iDeal betalen

Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis - bij de hand.
* Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
* iDEAL is bij Decorum volledig gratis.