Compleet ingericht binnen 24 uur

Decorum laatste tweets

 

Compleet ingericht binnen 24 uur

COMPLEET INGERICHT BINNEN 24 UUR!

 

Snelheid gewenst? Decorum kan binnen 24 uur een compleet ingericht kantoor leveren en plaatsen. Wij beschikken over een actueel, ruim assortiment van bekende merken. U vindt bij ons meubilair van onder andere Ahrend, Gispen, Vitra, VDL, Drentea, Steelcase, ICF en Fritz Hansen maar ook de stijlvolle ergonomische bureaustoelen van Herman Miller en Comforto. Decorum biedt voor de aankleding van uw werkplek verschillende oplossingen, of het nu gaat om een kapstok, klok, vloerbedekking of vitrinekast. Wij ontzorgen van A tot Z.
Het enige wat u hoeft te doen is te gaan zitten op uw nieuwe werkplek.

Klantgerichtheid, snelheid, kennis en een bijna onbeperkt en breed leveringsprogramma, vormen de kernwaarden in het succes van de Decorum. Met onze eigen montageservice en logistieke afdeling zijn wij flexibel en beschikken wij over een groot probleemoplossend vermogen.

Een voorbeeld casus

Gistermorgen kregen we een telefoontje van een klant, met de vraag of Decorum binnen 24 uur voor 10 maanden, 25 werkplekken konden leveren. Daarnaast vroeg de klant of ook we even naar de overige inrichting wilden kijken!

Voor het team van Decorum is het vanaf dat moment altijd een GO. Het is dan de uitdaging om met snelheid en planning dit soort project tot een succes te maken. Stapsgewijs loopt het team dan een standaard checklist door om te zorgen dat alle aspecten aan bod komen en er niets ontbreekt. Een werkplek is meer dan alleen een bureau en een stoel. Ook de aankleding, faciliteiten, logistiek en montage spelen een belangrijke rol! Want als deze 25 werklekken staan moet er tenslotte gelijk gewerkt kunnen worden.

Zoals afgesproken leverden Decorum de volgende dag een compleet nieuw kantoor op. De afdeling van een ander bedrijf stond tijdelijk leeg! Onze klant kreeg de kans deze afdeling voor 10 maanden te bemannen met zijn sales team.

Decorum leverde binnen 24 uur, 25 bureaus, 25 bureaustoelen, 25 ladekastjes, 8 akoestische tussenwanden, 7 archiefkasten, tapijt en verlichting. Alleen de computers hoefde nog aan de stekker gekoppeld te worden!

Missie geslaagd!

Daarnaast zijn we bij Decorum blij omdat we nu al weten dat het meubilair terugkomt naar Decorum en wij dit meubilair weer een 2e of 3e levenscyclus kunnen geven.