Verhuur kantoormeubelen

Verhuur kantoormeubelen

Decorum is al ruim 55 jaar specialist in kantoorinrichting- en stoffering en biedt u de mogelijkheid om flexibel om te gaan met de inrichting van werkplekken. Wij zijn u graag van dienst met advies en ideeën om uw werkomgeving zo efficiënt mogelijk in te richten. Van functioneel kantoormeubilair tot design inrichting waarmee uw werkomgeving een geheel eigen sfeer krijgt.

Wij beschikken over een actueel, ruim assortiment van bekende merken en ook komen wij graag tegemoet aan uw specifieke wensen. U vindt bij ons meubilair van onder andere Ahrend, Gispen, VDL, Drentea, Steelcase, ICF en Fritz Hansen maar ook de stijlvolle ergonomische bureaustoelen van Herman Miller en Comforto. Decorum biedt tevens voor de aankleding van uw werkplek verschillende oplossingen, of het nu gaat om een kapstok, klok of vitrinekast.

Het inrichten van uw kantoor wordt nog eenvoudiger want ook voor vloerbedekking biedt Decorum uitkomst. Wij leveren tapijttegels van onder andere Desso, Interface/Heuga en Domo voor een aantrekkelijke prijs.

Snelheid gewenst? Decorum kan binnen 24 uur kantoormeubilair leveren en plaatsen. Daarnaast heeft Decorum reparatie- en omruilservice maar ook voor tijdelijke oplossingen kunt u bij ons terecht. Wat uw specifieke wensen ook zijn en in welke aantallen u ook denkt, Decorum staat al 55 jaar garant voor adequate oplossingen.

Met het oog op de toekomst, heeft Decorum de intentie om maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen. Bij de bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met het effect van de activiteiten op het milieu en er is aandacht voor de menselijke aspecten binnen het bedrijf. En met de verhuur van meubilair draagt Decorum op indirecte wijze bij aan een beter milieu. Door het meubilair te verhuren wordt het immers vaker gebruikt en krijgt het een langere levensduur wat ten goede komt aan het afvalverwerkingsproces. Daarnaast wordt de levenscyclus van het meubilair nog een keer verlengd door het na de huur, te verkopen. Het meubilair krijgt hierdoor een derde of soms zelfs een vierde leven. Wanneer het meubilair niet meer te gebruiken is, wordt het op milieuverantwoordelijke wijze verwerkt. Zo worden bijvoorbeeld de onderstellen van bureaustoelen en tafels gedemonteerd en als oud ijzer verwerkt of indien mogelijk opnieuw gebruikt. Voor dit gescheiden verwerken van afval is Decorum gecertificeerd.

Tevens streeft Decorum er naar om zoveel mogelijk Cradle to Cradle (C2C) producten aan te bieden. Bij het ontwerp en de productie van C2C producten wordt gebruik gemaakt van verantwoorde, volledig afbreekbare materialen die steeds weer teruggegeven kunnen worden aan technische of biologische kringlopen.
van vergaderruimtes.

Klantgerichtheid, snelheid en een bijna onbeperkt en breed leveringsprogramma, vormen de kernwaarden in het succes van de Decorum. Met onze eigen montageservice en logistieke afdeling zijn wij flexibel en beschikken wij over een groot probleemoplossend vermogen.
 

Wilt u meer weten neem dan contact op met ons hoofdkantoor in Amsterdam 020-4801020 of mail naar info@decorum.nl