Huren of leasen

Decorum laatste tweets

 

Huren of leasen

Huren

Bij Decorum kantoormeubelen kunt u kantoormeubilair huren voor een bepaalde periode.

Wij brengen en monteren de kantoormeubelen voor u en halen deze na de huurperiode weer op. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de kantoormeubelen langer te huren of daadwerkelijk aan te schaffen. Aan u de keus hoe flexibel u wilt zijn. 


Wilt u meer informatie over kantoormeubelen huren? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 480 10 20 of stuur een e-mail naar info@decorum.nl U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina.

 

Toelichting huurprijs

 

 • Omdat er eindeloos mogelijkheden zijn, worden niet alle mogelijkheden op de website vermeld. U kunt te allen tijde een vrijblijvende offerte aanvragen via de chat, door een e-mail te sturen naar info@decorum.nlof contact op te nemen met telefoonnummer 020 – 6117905
 • Huurtarieven voor grotere aantallen en perioden langer dan 6 maanden of korter dan 2 weken, zijn altijd op aanvraag in verband met extra kortingen.
 • Het all-in tarief per artikel voor de eerste 4 weken is inclusief bezorging, inhuizing en het in één keer uithuizen en ophalen van het meubilair. Na de eerste vier weken geldt per artikel het weektarief.
 • Levering en plaatsing vindt plaats in overleg met u, conform uw wensen en eisen.
 • Per artikel geldt een minimale huurprijs zoals vermeld bij de all-in tarieven.
 • Bij huuropdrachten tot € 200.00 netto voor de eerste 4 weken (all-in), geldt een éénmalige toeslag van € 75,00.
 • Het tarief op basis van nacalculatie bedraagt € 80,00 per uur, per team, per vrachtwagen.
 • Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, zoals vermeld in de algemene voorwaarden.
 • Verhuislift toeslagen: Op aanvraag.
 • Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

 

 

Voordelen van kantoormeubilair huren

Veel ondernemers staan terughoudend tegenover het huren van kantoormeubilair. Onterecht, want kantoormeubilair huren kent vele voordelen, zelfs voor de langere termijn. Tot een periode van 2 jaar is huren zelfs voordeliger dan kopen. Op het gebied van design en gebruiksgemak hoeft u tegenwoordig ook niets meer in te leveren, want u kiest zelf het meubilair dat past bij uw wensen en organisatie. Vanzelfsprekend voldoet al ons kantoormeubilair aan de Arbowetgeving.

Flexibiliteit

Ondernemers die ervoor kiezen om kantoormeubilair te huren, doen dit vaak vanwege de flexibiliteit. Uw meubilair kan binnen 24 uur geleverd worden. Erg handig als u flexwerkers of extra werknemers voor drukkere perioden of kortstondige projecten een tijdelijke werkplek moet kunnen bieden.

Dezelfde flexibiliteit is mogelijk wanneer u een nieuwe onderneming of afdeling begint. Het is van tevoren namelijk niet in te schatten wat het succes wordt van uw nieuwe investering. Daarnaast kunt u met gehuurd meubilair de levertijd van uw nieuwe meubilair opvangen. Kortom: huren is een groot voordeel. Als u kantoormeubilair huurt, is de huur een direct aftrekbare post. De liquiditeit van uw onderneming komt dus minder in het gedrang.

 

Het huren van kantoormeubilair is tevens een praktische optie in het onverhoopte geval van calamiteiten. Het kan iedereen overkomen: water- of zelfs brandschade. De gevolgen lijken misschien moeilijk te overzien, maar met gehuurd meubilair kunt u uw werknemers binnen 24 uur aan het werk zetten op hun nieuwe of tijdelijke werkplek.

Huren en kopen combineren

Kopen sluit huren niet uit. Het is zelfs aan te raden om altijd 10 tot 15 procent van uw kantoormeubilair te huren. In elk bedrijf met personeel vindt namelijk personeelsverloop plaats. Om te zorgen dat u een werkplek heeft voor die nieuwe werknemer of om ruimte te maken nadat een werknemer weggaat, is het huren van kantoormeubilair een uitkomst.

 

Belangrijkste voordelen kantoormeubilair huren

 • - Flexibiliteit;
 • - Voordelig als tijdelijke oplossing (tot 2 jaar);
 • - Minder druk op de liquiditeit;
 • - U kiest zelf het design en de afmetingen, en
 • - Snel bezorgd en weer opgehaald.

 

Meer info

Klik hier voor het actuele verhuur overzicht.

Wilt u meer informatie over kantoormeubelen huren? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 6117905 of stuur een e-mail naar info@decorum.nl U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechtsonderaan de pagina.

 

Leasen

Leasen is in andere woorden het financieren van kantoormeubelen. Een nieuw kantoor inrichten naar uw persoonlijke voorkeur, imago etc. kan erg veel geld kosten en de liquiditeit van het bedrijf aantasten. Door het meubilair te leasen heeft u dus meer vrijheid om kantoormeubilair aan te schaffen dat volledig bij u wensen aansluit. Bij lease betaalt u, net als bij een leaseauto of computer, per maand een vast bedrag. Na afloop van de leaseperiode kunt u, afhankelijk van de contractsvorm, het geleasde object terug geven, opnieuw leasen of kopen.

Flexibiliteit

De markt verandert constant, eveneens als de digitalisering en de logistiek. Een vereiste van de inrichting van een werkomgeving is daarom dat deze moet voldoen aan de snel veranderende omstandigheden en dus flexibel moet zijn. U bent volledig flexibel als het gaat om uw inrichting. Met producten die altijd voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design, ergonomie en duurzaamheid staat Desko altijd klaar om oplossingen te creëren voor uw kantoorinrichting.

Duurzaamheid

Decorum heeft het begrip duurzaamheid hoog in het vaandel staan en produceert haar producten duurzaam. Daarnaast wordt tijdens het ontwerpproces al stilgestaan bij het hergebruik en de recycling van de producten. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten zodat ze blijvend kunnen worden (her)gebruikt. Uw producten worden na uw leaseperiode gecontroleerd en zo nodig gerevitaliseerd. Vervolgens zal er een nieuwe bestemming voor worden gezocht.

 

Voordelen leasen

 • Liquiditeit binnen het bedrijf wordt niet aangetast
 • Het maandtermijn over de looptijd staat vast en hierdoor is eenvoudig een begroting te stellen
 • Restwaarde risico ligt bij ons
 • U bent niet verplicht het meubilair over te nemen, u kunt het retourneren aan de leasemaatschappij
 • Het betreft een ‘off balance’ financiering, hierdoor worden de balansverhoudingen (m.n. solvabiliteit) niet aangetast
 • De BTW over de investering wordt door de leasemaatschappij voldaan en vervolgens worden de maandtermijnen met BTW bezwaard.

 

Meer info

Wilt u meer informatie over kantoormeubelen leasen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op telefoonnummer 020 – 6117905 of stuur een e-mail naar info@decorum.nl U kunt ook live met ons chatten op onze website, rechts onderaan de pagina.