Rolluikkasten huren

Rolluikkasten huren

vanaf 71,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (85,91inc. BTW)
vanaf 76,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (91,96inc. BTW)
vanaf 57,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (68,97inc. BTW)

Bij Decorum kunt u terecht voor zowel huurmeubilair, waaronder opbergkasten. Een rolluikkast van een topmerk hoeft niet duur te zijn als u bij ons bestelt. Onze ruime collectie bestaat vooral uit A-merken als Fritz Hansen, Drentea en vele anderen. Heeft u niet alleen een rolluikkast nodig, maar een geheel nieuwe kantoorinrichting? Ook dit is mogelijk bij Desko. Onze medewerkers helpen u hier graag bij door middel van professioneel advies.

 

Een geschikte rolluikkast of archiefkast

Welke eisen stelt u aan een rolluikkast? Gaat u hem alleen gebruiken als opslagkast of moet hij ook brandveilig zijn? Bijvoorbeeld als u er belangrijke documenten in opbergt. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor zowel stalen als kunststof rolluiken. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en wit.

 

Advies

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel huurmeubilair, nieuw - of tweedehands meubilair; van een enkel ladenblok tot een veelvoud aan zit-sta tafels. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod stoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 611 79 05, door een mail te sturen naar info@decorum.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam! Wij helpen u graag met uw keuze voor rolluikkasten!