CPU houders huren

CPU houders huren

Decorum biedt een huurassortiment aan accessoires, waaronder cpu houders. Een CPU houder is een vaste computerdrager die onder het bureau geplaatst of gemonteerd wordt. De computer komt vrij van de vloer waardoor meer ruimte onder de werkplek ontstaat. Tevens zorgt een CPU houder voor bescherming van de computer tegen stof, vuil en beschadigingen en kan onder de werkplek beter worden schoongemaakt. Decorum biedt CPU houders in diverse afmetingen.

 

Advies

Decorum levert hele diverse aantallen huurmeubilair; van een enkele bank tot een veelvoud aan stoelen en tafels. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in onze showroom in Amsterdam. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 611 79 05, door een mail te sturen naar info@decorum.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! WIj helpen u graag met uw keuze van cpu houders!

Van een enkele staande kapstok, eventueel met parapluhouder tot een kapstok rek waar uw jassen met kledinghangers netjes naast elkaar hangen. Verder kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materialen.</Van een enkele staande kapstok, eventueel met parapluhouder tot een kapstok rek waar uw jassen met kledinghangers netjes naast elkaar hangen. Verder kunt u kiezen uit verschillende kleuren en materialen.</