Schoolmeubilair huren

Schoolmeubilair huren

vanaf 31,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (37,51inc. BTW)
vanaf 24,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (29,04inc. BTW)
vanaf 36,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (43,56inc. BTW)
vanaf 35,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (42,35inc. BTW)
vanaf 25,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (30,25inc. BTW)
vanaf 42,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (50,82inc. BTW)
vanaf 55,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (66,55inc. BTW)

Bent u op zoek naar schoolmeubilair om te huren? Als school wilt u uw studenten of leerlingen natuurlijk een veilige omgeving bieden waar zij effectief en comfortabel les krijgen. Het is een uitdaging om praktische spullen te vinden die voor al uw leerlingen geschikt zijn, houd daarom rekening met de volgende punten:

  • Hoe oud zijn uw leerlingen? Kleuters hebben andere meubels nodig dan de bovenbouw. Dat is duidelijk. Echter, u hebt veel meer profijt van stoelen en bureaus, die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Zodoende hebt u de flexibiliteit om het meubilair te rouleren en flexibel in te zetten.

 

  • Kies voor kwaliteit; Als het om schoolmeubilair gaat raden wij u aan voor de beste kwaliteit te gaan. Duurzaam schoolmeubilair gaat jarenlang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast is het meer betrouwbaar en kan het ongemakken voorkomen, wat je sneller hebt met goedkoper geprijsde en kwalitatief minderwaardige producten.

 

  • De juiste zithouding; Daarnaast adviseren wij ook rekening te houden worden met een ergonomisch verantwoorde zithouding. De zithouding zorgt ervoor dat studenten effectief en comfortabel kunnen werken zonder klachten. Denk ook aan het comfort van uw opleiders en leraren. Ook zij moeten een goede werkplek krijgen. Een direct gevolg is een minimaal ziekteverzuim en een optimale omgeving om kennis over te dragen.

 

  • Vrijwel alles is mogelijk; Als u bovenstaande tips in uw beslissing meeneemt kunt u de komende jaren optimaal genieten van schoolmeubilair waar u niet naar om hoeft te kijken. Desko kan u een enkel schoolbureau en bureaustoel leveren of een paar honderd stuks tegelijkertijd.

 

Direct gaan naar:

 

Advies

Decorum levert hele diverse aantallen huurmeubilair; van een enkele schooltafel tot een veelvoud aan schoolstoelen of examenmeubilair. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in onze showroom in Amsterdam. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 611 79 05, door een mail te sturen naar info@decorum.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! WIj helpen u graag met uw keuze van schoolmeubilair!