Schoolstoelen huren

Schoolstoelen huren

vanaf 35,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (42,35inc. BTW)
vanaf 25,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (30,25inc. BTW)
vanaf 42,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (50,82inc. BTW)
vanaf 55,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (66,55inc. BTW)

Decorum biedt u een aantal verschillende schoolstoelen in diverse uitvoeringen. Een goede schoolstoel is stabiel en kan tegen een stootje.

 

Wat zijn uw opties?

Wij bieden u diverse soorten schoolstoelen. U kunt kiezen uit stoelen voor één persoon maar ook voor twee personen. Deze tafels zijn in hoogte verstelbaar dus ze zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. Wij bieden u ook een speciale examentafel, uitermate geschikt voor teken en schrijfwerk.

 

Advies

Decorum levert hele diverse aantallen schoolmeubilair; van een enkele schooltafels tot een veelvoud aan schoolstoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in onze showroom in Amsterdam. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 611 79 05, door een mail te sturen naar info@decorum.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Wij helpen u graag met uw keuze voor schoolstoelen!