schoolafels huren

schoolafels huren

vanaf 31,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (37,51inc. BTW)
vanaf 24,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (29,04inc. BTW)
vanaf 36,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (43,56inc. BTW)

Decorum biedt u voor de verhuur schoolmeubilair aan, waaronder schooltafels! Het belangrijkste van een goede schooltafel is dat hij stabiel is en tegen een stootje kan en dat hij met gemak een aantal jaren meekan. Op de meeste schooltafels krijgt u van ons standaard vijf jaar garantie.

 

Wat zijn uw opties voor de schooltafels?

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten tafels. Wij hebben tafels voor één persoon maar ook voor twee personen. Deze tafels zijn in hoogte verstelbaar dus ze zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen. Wij bieden u ook een speciale examentafel, uitermate geschikt voor teken en schrijfwerk.

 

Advies

Decorum levert hele diverse aantallen huurmeubilair; van een enkele schooltafel tot een veelvoud aan stoelen of examenmeubilair. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod of komt u langs in onze showroom in Amsterdam. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 611 79 05, door een mail te sturen naar info@decorum.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! WIj helpen u graag bij uw keuze voor schooltafels!