Kantinetafel huren

Kantinetafel huren

vanaf 64,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (77,44inc. BTW)
vanaf 39,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (47,19inc. BTW)
vanaf 78,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (94,38inc. BTW)
vanaf 39,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (47,19inc. BTW)
vanaf 97,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (117,37inc. BTW)

Kantinetafels vindt u in de kantine, cafetaria of bistro. Het is een plek waar mensen samenkomen, een moment van rust en ontspanning vinden. U kunt stellen dat het zitcomfort van de stoelen en bureautafel niet het belangrijkste is omdat mensen er voor korte tijd zitten. Wat echter wel belangrijk is dat de tafels en stoelen een praktische functie hebben, hygiënisch zijn, makkelijk gereinigd kunnen worden. Ook uitstraling is een belangrijk punt.

 

Wat voor model wilt u?

Ons assortiment wordt gekenmerkt door duidelijke vormgeving en gemaakt met de beste kwaliteit materialen voor stevigheid en stabiliteit. Wij bieden verschillende modellen, denk hier bij aan ronde, vierkante en rechthoekige vormen. U kunt ook kiezen uit verschillende soorten onderstellen, bijvoorbeeld een T-poot, een trompet poot, een vierpoot etc.

 

De zitplaatsen van een kantinetafel variëren en u kunt kiezen uit een twee-, vier-, of zeszit. De kleuren zijn verschillend van wit tot beuken of uw kleur naar keuze. Daarnaast hebben de kantinetafels verschillende functies waaronder de ‘opklap’ mogelijkheid. Opgeklapt neemt deze kantinetafel minimale plaats in wat erg handig is als u de tafel niet nodig hebt.

 

Wat voor aantal hebt u nodig?

Wij leveren hele diverse aantallen; van slechts enkele stuks tot honderden per levering. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren.

 

Advies

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel nieuw-, huur-, als tweedehands meubilair; van een enkele bureautafel tot een veelvoud aan archiefkasten. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod stoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 611 79 05, door een mail te sturen naar info@decorum.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam! Wij helpen u graag met uw keuze voor kantinetafels!