Salon- en bijzettafel huren

Salon- en bijzettafel huren

vanaf 40,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (48,40inc. BTW)
vanaf 42,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (50,82inc. BTW)
vanaf 50,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (60,50inc. BTW)
vanaf 54,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (65,34inc. BTW)

Salon- en bijzettafels kunt u binnen uw kantoor op verschillende manieren gebruiken. Zo zijn ze ideaal voor in de ontvangstruimte, wachtkamer of kantine, maar kunt u ze ook gebruiken in de kantoorruimtes zelf. Bijvoorbeeld als mobiele werkplek voor werknemers met een laptop. Decorum biedt u verschillende modellen.

 

Salontafels

Salontafels horen thuis in elke werkplek. In de ontvangstruimte waar uw klanten wachten als ze te vroeg zijn voor hun afspraak. In de kantine waar u na een ochtend hard werken tot rust komt en geniet van een welverdiende kop koffie. Salontafels zijn er in vele soorten en vormen. Van glas tot hardhout en van modern tot klassiek.

 

Advies

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel huurmeubilair, nieuw - of tweedehands meubilair; van een enkele opbergkast tot een veelvoud aan vergadertafels. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod stoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 611 79 05, door een mail te sturen naar info@decorum.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam! Wij helpen u graag met uw keuze voor salontafels en bijzettafels!