Vergadertafel huren

Vergadertafel huren

vanaf 60,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (72,60inc. BTW)
vanaf 69,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (83,49inc. BTW)
vanaf 99,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (119,79inc. BTW)
[Bel voor prijsopgave]
vanaf 142,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (171,82inc. BTW)
vanaf 87,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (105,27inc. BTW)
vanaf 97,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (117,37inc. BTW)
[Bel voor prijsopgave]
vanaf 255,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (308,55inc. BTW)
vanaf 152,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (183,92inc. BTW)

Vergadertafels zijn bepalend voor de professionele uitstraling van uw bedrijf. Belangrijke afspraken worden hier gehouden waardoor het de functie krijgt van een visitekaartje. Wees kieskeurig en let op de volgende dingen bij het huren van een vergadertafel:

 

De grootte van uw vergaderruimte

Hoeveel ruimte heeft u? Bepaal dit eerst voordat u een vergadertafel uitzoekt. Wij kunnen u aangeven hoe groot de tafel mag zijn, rekening houdend met bijvoorbeeld bewegingsruimte en beenruimte. Een vergadertafel van het juiste formaat geeft uw personeel en klanten een gevoel van ruimte.

 

Met hoeveel mensen aan tafel?

Bepaal ook zeker hoeveel mensen er aan uw tafel komen te zitten. Als uw vergaderingen vaak met een gezelschap van maximaal 6 mensen zijn, dan is een tafel voor 6 tot 8 personen voldoende. Heeft u meetings met meer mensen zorg er dan voor dat alle mensen comfortabel kunnen zitten, deelnemers onderling oogcontact kunnen maken en participeren in het gesprek.

 

Stel uw meubels op elkaar af

Meubels en aankleding hoeven niet van dezelfde lijn of merk te zijn, om toch harmonieus te lijken. Als u in een proces bent om uw bestaande meubilair te vernieuwen, ga dan voor de stijl en sfeer waar u naartoe wilt.

 

Wat is de hoogte van uw stoelen?

Op een vergaderstoel zitten waarbij de tafel in verhouding erg hoog staat zal jeugd herinneringen oproepen en men ongemakkelijk laten voelen. Omgekeerd is het ook vervelend als uw gasten knel zitten met hun benen en het tafelblad.

 

Rond of rechthoekig?

Bepaal de vorm van een vergadertafel. Als u iedereen een gelijkwaardig gevoel wilt geven zal de keuze voor een ronde of cirkel tafel gepast zijn. Voor meer hiërarchische opstelling kunt u kiezen voor een rechthoek of ovaalvormige tafel waaraan een persoon aan het hoofd kan zitten en de rest aan de zijkanten.

 

Advies gewenst?

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel huurmeubilair, nieuw - of tweedehands meubilair; van een enkele werkplek tot een veelvoud aan kasten. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod stoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 611 79 05, door een mail te sturen naar info@decorum.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam! Wij helpen u graag met uw keuze voor vergadertafels!