Zit-sta werkplek huren

Zit-sta werkplek huren

vanaf 173,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (209,33inc. BTW)
vanaf 91,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (110,11inc. BTW)
vanaf 91,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (110,11inc. BTW)
vanaf 129,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (156,09inc. BTW)

Zit-sta werkplekken beginnen steeds populairder te worden en zit-sta bureaus zijn een zeer ergonomisch alternatief voor de traditionele lage bureaus. Het idee achter de zit-sta bureaus is dat u afwisselt tussen zitten en staan. Ergonomisch onderzoek wijst uit dat dit een positief effect heeft op het voorkomen van typische ‘bureauklachten’.

 

De zit-sta werkplek

Het afwisselen van uw werkhouding heeft meerdere positieve effecten zowel op korte als lange termijn. Het is goed om ongeveer 20% van uw werktijd te staan. Het meest directe effect hiervan is dat u optimaal kunt presteren en een hogere mate van welbevinden verkeert. Op lange termijn zullen er minder chronische problemen opspelen zoals spanning in de schouders, minder hoofd- en rugpijn, RSI, etc.

 

Verstelbare bureaus

De belangrijkste vereiste voor een goede sta-zit werkplek is een in hoogte verstelbaar bureau. Met genoeg bereik zodat u er zowel comfortabel aan kunt zitten als staan. Daarbij is het belangrijk dat uw bureau gemakkelijk verstelbaar is. Het mechanisme moet eigenlijk door één persoon bediend kunnen worden. Het grote deel van onze sta-zit werkplekken zijn voorzien van elektrisch verstelbare frames.

 

Advies

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel huurmeubilair, nieuw - of tweedehands meubilair; van een enkele stoel tot een veelvoud aan rolluikkasten. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod stoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 611 79 05, door een mail te sturen naar info@decorum.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam! Wij helpen u graag met uw keuze voor zit-sta werkplekken!