Banken huren

Banken huren

vanaf 142,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (171,82inc. BTW)
vanaf 287,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (347,27inc. BTW)
vanaf 242,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (292,82inc. BTW)
vanaf 142,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (171,82inc. BTW)
vanaf 117,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (141,57inc. BTW)

Decorum heeft voor u een uitgebreid assortiment banken voor kantoorgebruik, particulier gebruik en voor de thuiswerker. Van een eenvoudige 1-zitsbank tot een grote designbank voor 3 personen. U vindt bij ons verschillende modellen in diverse kleuren.

 

Kleur, materiaal, vorm

Wat voor banken u kiest hangt af van een aantal factoren. Waar gaat u hem neerzetten? Door wie gaat hij gebruikt worden? Zet u hem bijvoorbeeld neer in uw receptieruimte voor uw klanten dan moet hij een bepaalde uitstraling hebben die bij uw onderneming past. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten, maten en kleuren. Zo wordt het vinden van uw geschikte banken een stuk makkelijker.

 

Hoeveel hebt u er nodig?

Hoeveel banken hebt u nodig? Wij leveren van slechts enkele stuks tot tientallen per levering. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren.

 

Advies gewenst?

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel huurmeubilair, nieuw - of tweedehands meubilair; van een enkele vergaderstoel tot een veelvoud aan kantinestoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod stoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 611 79 05, door een mail te sturen naar info@decorum.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam! Wij helpen u graag met uw keuze voor banken!