Fauteuil huren

Fauteuil huren

vanaf 174,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (210,54inc. BTW)
vanaf 107,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (129,47inc. BTW)
vanaf 62,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (75,02inc. BTW)
vanaf 87,00 p/s voor huur van de 1e 4 weken (105,27inc. BTW)

Decorum heeft een uitgebreid assortiment fauteuils voor kantoorgebruik. U vindt bij ons diverse soorten fauteuils in vele soorten en uitvoeringen. Van eenvoudig maar praktisch tot luxe designstoelen met alle comfort van dien. Laat u inspireren door de mogelijkheden.

 

Wat zoekt u in een fauteuil?

Wat voor fauteuils u kiest hangt af van een aantal factoren. Waar gaat u ze neerzetten? Door wie gaan ze gebruikt worden? Zet u de fauteuils bijvoorbeeld neer in uw receptieruimte voor uw klanten dan wilt u waarschijnlijk dat ze een bepaalde uitstraling hebben die bij uw onderneming past. Daarom kunt u bij ons kiezen uit fauteuils in verschillende soorten, maten en kleuren.

 

Advies gewenst?

Wij leveren hele diverse aantallen en kleuren voor zowel huurmeubilair, nieuw - of tweedehands meubilair; van een enkele vergaderstoel tot een veelvoud aan kantinestoelen. Door ons magazijn met grote voorraden kunnen wij snel schakelen en binnen 24 uur bij u leveren. Kijk in de webshop voor ons huidige aanbod stoelen. Als u een vraag heeft of een persoonlijk advies wenst, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 020 - 611 79 05, door een mail te sturen naar info@decorum.nl of via de chat rechts onderaan op onze website! Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam! Wij helpen u graag met uw keuze voor fauteuils!