Levering

Decorum laatste tweets

 

Levering

Levering

Decorum kantoormeubelen is een dynamisch bedrijf en sinds 1952 actief op de markt. Wij zijn een no-nonsense organisatie op het gebied van kantoormeubilair en hebben service en betrouwbaarheid zeer hoog in het vaandel staan. Bij Decorum richten we ons met name op de huur en verhuur van kantoormeubelen.

 

Levertijd

Wij verhuren en leveren kantoormeubelen van A tot Z en zijn leverancier in onder andere bureaustoelen, opbergkasten, vergaderstoelen, bureau’s en directiemeubilair. Meedenken is onze basis en van daaruit komen we altijd tot een praktische en prijstechnische oplossing voor u als klant. Al onze producten zijn nagenoeg uit voorraad leverbaar, zo kunnen wij snel inspelen op uw wensen.

  • Tweedehands meubels zijn vrijwel altijd direct leverbaar. Afhankelijk van onze logistieke planning en het afleveradres, wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen bezorgd. Uiteraard streven wij ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te bezorgen.
  • De levertijd van nieuw kantoormeubilair kan variëren. Wij hebben een grote voorraad nieuwe kantoormeubelen, toch wil het eens voor komen dat wij uw product niet op voorraad hebben. Deze zullen wij dan direct voor u bestellen. De levertijd varieert van enkele dagen tot maximaal 4-8 weken.

Wilt u nieuw meubilair huren maar kunt en wilt u niet (maximaal) 4-8 weken wachten? Dat biedt Decorum een ideale oplossing! Wij kunnen u tot de bestelling geleverd wordt tijdelijk meubilair leveren. Zo kunt u comfortabel blijven werken tot uw kantoormeubelen worden geleverd en gemonteerd.
U wordt altijd telefonisch of per e-mail op de hoogte gesteld van de leverdatum en indien mogelijk levertijd.

 

Minimale bestelhoeveelheid en Klein-Order-Toeslag

Wij kennen geen 'minimale bestelhoeveelheid'. Helaas moeten wij orders onder de EUR 200,- belasten met een z.g. 'klein-order-toeslag' van EUR 14,50. In deze kosten zitten uiteraard ook de bezorgkosten en de afhandelingskosten.

 

Levering en transport

Al onze leveringen komen vanuit Amsterdam (centraal magazijn) middels onze eigen mensen en onze eigen transportdienst door geheel Nederland. Door deze formule is ons service- en leveringstraject zeer kort. Bovendien hanteren wij geen franco-ordergrens: al uw bestellingen worden gratis geleverd.

Indien er is gekozen voor aflevering van de producten op de werkplek, worden er inhuiskosten in rekening gebracht. Indien er niet voor deze optie wordt gekozen, worden de producten tot de voordeur geleverd. De inhuiskosten variëren per product.

Wilt u uw kantoormeubilair afhalen? Dat kan bij 1 van onze 3 showrooms in Nederland.

Wij leveren ook in België en Duitsland. Met uitzondering van de Waddeneilanden en het buitenland worden alle bestellingen binnen Nederland gratis geleverd. Reden hiervoor is dat de kosten voor levering naar voornoemde gebieden sterk kunnen variëren. Wij vragen u even contact met ons op te nemen via 020 – 480 10 20 of via info@decorum.nl zodat wij de exacte transportkosten naar de Waddeneilanden en buitenland voor u kunnen berekenen.

 

Kortom, kiezen voor Decorum betekent:

  • Levering binnen 24 uur uit voorraad
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • In totale nieuw staat
  • Vakkundige levering en installatie
  • Volledige garantie

Decorum levert binnen 24 uur uw kantoormeubelen, bureaustoelen en veel meer! Wat uw specifieke wensen ook zijn en in welke aantallen u ook denkt, Decorum staat al 60 jaar garant voor een adequate oplossing.