Nieuws

Winkelnieuws

Datum toevoeging: 19-07-2018 Samenwerking met In2Work

Decorum werkt al jaren met plezier samen met het loopbaan- en coachingbedrijf In2Work. Dit bedrijf helpt o.a. Wajongeren aan een plaats op de arbeidsmarkt. Wajongeren die het logistieke vak ambiëren kunnen via In2Work aan de slag bij Decorum in het magazijn. Onder begeleiding van het Decorum personeel en coaches van In2Work leidt dit tot goede resultaten. Van magazijnmedewerker tot orderpicker en van heftruckchauffeur tot zelfs vrachtwagenchauffeur, jaarlijks bewijzen de jongeren een toegevoegde waarde te zijn voor Decorum.

 

 

 


Datum toevoeging: 14-06-2018 Decorum zet nu ook de waardescan van Desko in voor haar klanten

Decorum zet nu ook de 'Waardescan met grondstoffenpapoort' van Desko in voor haar klanten.

Dit softwareprogramma zorgt voor een inzichtelijk rapport van de gehele kantoorinventaris van een bedrijf op locatie. In het systeem krijgt elk meubelstuk een uniek indentificatienummer. Het rapport dat aan de scan is gekoppeld, geeft  in het grondstoffenpaspoort voor de betreffende locaties inzicht in het merk van de kantoormeubels, de kwaliteit, geregistreerde gebruikssporen, huidige en vervangingswaarde, de waarde na refurbisch en de CO2-voetafdruk bij afvoer.

Hierdoor wordt het kantoormeubilair traceerbaar, waardoor onderhoud en inzet efficiënter kunnen. Deze tool geeft organisaties het inzicht bij uitbreiding, inkrimp of verhuizing. Voor meer informatie over deze handige tool https://www.desko.nl/waardescan-kantoormeubilair.html

 

Datum toevoeging: 18-02-2016 De (groene)appel valt niet ver van de boom!

!De (groene)appel valt niet ver van de boom!

Met een ander gevoel sta ik op deze morgen. Het nerveuze gevoel in mijn buik lijkt op het gevoel van 30 jaar geleden, dat ik me als de dag van gister kan herinneren.

Vandaag stap ik niet alleen in mijn auto naar kantoor. Mijn grote trots zit naast me, want vanaf vandaag gaat Robby werken bij Decorum. Mijn zoon kijkt me aan en moet lachen. Pa wat is er met je? Je lijkt wel zenuwachtig! En hij heeft gelijk.  Mijn kleine jongen moet zich nu bewijzen als ‘de zoon van’! Ik weet dat hij  deze reis in de grote wereld zelf moet ontdekken en dat de tijd van zijn veters strikken voorbij is. Hij zal net als ik al die stapjes zelf moeten doormaken.

Loslaten noemen ze het ook wel. Maar dit gevoel brengt me weer terug naar vroeger. Ik was net 14 toen ik als bijbaantje begon bij Decorum. ‘Ik zat in de klas bij de zoon van de directeur. Met een groepje van vijf vrienden werkten we jarenlang op zaterdagen. Decorum verzorgde voornamelijk de verhuur van meubilair, vloeren voor evenementen en beurzen. Het hoogtepunt was altijd de jaarlijkse AutoRAI, die mochten wij altijd voorzien van tapijt en meubilair. Ik had dan altijd ook zo een nerveus gevoel, het was hard werken en we maakten lange dagen, maar als jonge knaap vond ik dit fantastisch’!

Als we voor de deur van Decorum parkeren wil ik hem nog honderden tips meegeven. Ze klinken waarschijnlijk erg duf voor een knul van zijn leeftijd. Maar ik zeg hem toch dat hij aan zijn collega’s kan vragen om koffie voor ze te halen, dat hij om vijf voor vijf nog steeds 100 % inzet toont, dat hij niet te laat moet komen, dat als hij een keer snotterig is zich vooral niet ziek moet melden en dat hij iedereen netjes met U aanspreekt. 

Jaaaa PA nu weet ik het wel ik ga gewoon hard werken is zijn antwoord.

 Het gaat ook gerust wel goed komen met mijn jongen;-) Ik hoop dat hij net zo trouw is aan het bedrijf zoals ik dat altijd (geweest) ben. Dit jaar ben ik 24 jaar in dienst en het zou toch mooi zijn als hij dat kan overtreffen.

Robby zet hem op. Ik ben trots op je!