Over Decorum

Decorum laatste tweets

 

Over Decorum

Decorum is al ruim 60 jaar de specialist voor adequate oplossingen in de kantoorinrichting!

 

Decorum is al ruim 60 jaar specialist in kantoorinrichting- en stoffering en biedt u de mogelijkheid om flexibel om te gaan met de inrichting van werkplekken volgens een duurzaam interieurconcept. Wij zijn u graag van dienst met advies en ideeën om uw werkomgeving zo efficiënt mogelijk in te richten. Van functioneel kantoormeubilair tot een design inrichting waarmee uw werkomgeving een geheel eigen sfeer krijgt.

Wij beschikken over een actueel, ruim assortiment van bekende merken en ook komen wij graag tegemoet aan uw specifieke wensen. U vindt bij ons meubilair van onder andere Ahrend, Gispen, Vitra, VDL, Drentea, Steelcase, Voortman en Fritz Hansen maar ook de stijlvolle ergonomische bureaustoelen van Herman Miller en Haworth. Decorum biedt tevens voor de aankleding van uw werkplek verschillende oplossingen, of het nu gaat om een kapstok, klok of vitrinekast.

Het inrichten van uw kantoor wordt nog eenvoudiger want ook voor vloerbedekking biedt Decorum uitkomst. Wij leveren tapijttegels van onder andere Desso, Interface/Heuga en Domo voor een aantrekkelijke prijs.

Snelheid gewenst? Decorum kan binnen 24 uur kantoormeubilair leveren en plaatsen. Daarnaast heeft Decorum reparatie- en omruilservice maar ook voor tijdelijke oplossingen kunt u bij ons terecht. Wat uw specifieke wensen ook zijn en in welke aantallen u ook denkt, Decorum staat al 60 jaar garant voor adequate oplossingen.

Duurzaam, MVO en Cradle2 Cradle

Dagelijks zijn wij bezig om niet alleen onszelf, maar ook onze klanten en relaties mee te nemen naar een duurzame wereld. Met het oog op de toekomst en de groei van de afvalbergen in Europa, heeft Decorum de doelstelling om maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen. In de gehele bedrijfsvoering wordt rekening gehouden met het effect van de activiteiten op het milieu! Middels een duurzaam interieurconcept waarin u niet meer de bezitter bent, maar gebruiker wordt van het meubilair. Hiermee draagt Decorum actief bij aan de oplossing voor afvalproblematiek, grondstoffenschaarste en waardevernietiging.

Tevens streeft Decorum er naar om zoveel mogelijk Cradle to Cradle (C2C) producten aan te bieden. Bij het ontwerp en de productie van C2C producten wordt gebruik gemaakt van verantwoorde, volledig afbreekbare materialen die steeds weer teruggegeven kunnen worden aan technische of biologische kringlopen.

De afgelopen jaren hebben wij projecten verricht voor onder andere; universiteiten, ministeries, gemeenten, verzekeringswezen en banken, het bedrijfsleven en ook diverse scholen.

Bij Decorum is er veel positieve aandacht voor onze medewerkers. Naast ons vaste club nieuwe kansen om zich verder te ontwikkelen.

Klantgerichtheid, snelheid en een bijna onbeperkt en breed leveringsprogramma, vormen de kernwaarden in het succes van de Decorum. Met onze eigen montageservice en logistieke afdeling zijn wij flexibel en beschikken wij over een groot probleemoplossend vermogen.